värst i världen

Ibland blir inte saker och ting som man tänkt sig. Men det är väl helt enkelt så det är med livet, fast vad vet jag?  Trots att ödet/Gud/livet/någon annan mäktig snubbe hängt ett moln ovanför mitt huvud och slagit mig på käften så tänker jag bita ihop och fortsätta med min grej, så de så.

Istället ska jag fokusera på något roligt, som här om fredagen då jag och mina kollegor tog vårt pick och pack och åkte ner till globen på konferans. Där på kvällen var det en slags "statoilgalan" där ett antal artister uppträdde och Filip & Fredrik var värdpar. Kulkulkul.
Min lillasyster har sedan melodofestivalen varit väldigt förtjust (läs. stört kär) i Erik Saade, lika så min kusin, mina kompisar osv.
Gissa vem som uppträdde där? Just det - Eriko himself.
Gissa vem som stod längst fram? ...HEHEHE
Nu är det så att jag inte är nöjd fören jag är värst, så att bara se honom var för mig inte riktigt tillräckligt (det hade ju syrran, min kusin, mina kompisar osv. redan gjort). Så som den lilla groupien jag är sträckte jag mig fram och fick tag i hans fot och typ smekte den lite och... Fan, nu inser jag hur sjukt det här är! Jag tog på hans fot? Nu får jag väl ändå ge mig...
Jag säger då det, tur att jag inte kommer träffa han igen!

Trauma

Idag var en nästan vanlig dag.
Jag gick till skolan, var på skolan och gick hem från skolan. Där i mellan var det nästan som vanligt, roligt men lite tråkigt ibland.
Jag säger "nästan vanlig dag" eftersom jag var med om något ovanligt. Jag satt vid datorn och var lika effektiv som alltid, råkade startade internet och där var det. Mitt framför näsan på mig, tre feta män som sätter på varandra i röven. Inte nog med att dessa tre äckliga gubber är på min dataskärm, en ruta kommer upp där det står "you just got fucked".
FRUKTANSVÄRT! Vilken sjuk människa gör något sådant? (skickar porr på någons dator alltså, har inget emot gubbsex så länge jag slipper se det/veta om det).
Det är i alla fall tur att jag är så pass stark att jag inte kommer påverkas av detta. Bara några mardrömmer kanske... 

Så en sak har jag åtminstone lär mig idag. Det finns för många idioter här i världen och har man otur så skickar de bögporr på din dator.


RSS 2.0